Melbourne en Adelaide

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!!!

Om even met het verhaal verder te gaan.... Vanuit Sydney ben ik naar Melbourne gevlogen. Hier ben ik in eerste instantie 2 dagen gebleven en heb in die 2 dagen de stad een beetje verkend en nog even te stappen geweest met wat andere mensen. Daarna heb ik een nachtje bij familie geslapen die ongeveer 45 rijden van Melbourne wonen. Het was leuk om deze mensen te ontmoeten en ze hebben me oa rondgereden in de omgeving en mee uit eten genomen.

Na dit bezoekje ben ik de volgende dag naar het plaatsje Geelong gegaan met de trein. Geelong is de plaats waar mijn moeder is geboren en ongeveer 10 jaar heeft gewoond. Ik bleef hier slapen bij een mevrouw die mijn moeder ook goed kent. Hier werd ik ook weer helemaal volgestopt met eten. Blijkbaar zie ik er dus erg slecht uit op het moment :s. Verder heb ik in Geelong het huis bezocht waar m'n moeder heeft gewoond en ik ben naar het stadion geweest van de Geelong Football Club. Dit is geen voetbal zoals wij dat in Nederland spelen, maar australisch football.

Na Geelong moest ik eerst noodgedwongen terug naar Melbourne en ben hier weer een nachtje gebleven. De volgende dag heb ik de bus gepakt naar Adelaide en dit reisje duurde maar liefst 10 tot 11 uur. Ik ben nu nog steeds in Adelaide en eigenlijk heb ik hier niet veel bijzonders gedaan, behalve dan door de stad wandelen en een beetje liggen zonnen in de Botanic Gardens.

Morgen vlieg ik naar Singapore voor 5 dagen en daarna weer opweg naar huis. Ik land dan maandagmiddag om 13.00 uur op Schiphol en ben dan eindelijk weer op nederlandse bodem.

Tot zeer snel dus!!!

Groetjes Ruben  

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer