Nog ff.......

Hallo allemaal,

Nog 2 weekjes en dan gaat het toch echt gebeuren. Maandag 14 februari (jawel, valentijnsdag) vertrek ik naar Nieuw-Zeeland. Na een lange vlucht via Frankfurt en Sydney zal ik woensdag de 16e om 21.15 uur plaatselijke tijd in Auckland aankomen.

Ik heb 5 maanden om zoveel mogelijk te zien en te doen in Nieuw-Zeeland. De eerste dagen zal ik in Auckland verblijven en daarna reis ik, als het goed is met de auto, het Noordereiland rond en daarna vanzelfsprekend het Zuidereiland.

Na deze 5 maanden vlieg ik van Christchurch naar Sydney om nog een maandje Australië mee te pikken. Behalve Sydney zal ik in ieder geval nog Adelaide bezoeken en de rest van de route is op dit moment nog niet helemaal bekend.

Na dit maandje Australië vertrek ik nog voor een paar dagen naar Singapore, want ja, als ik dan toch in de buurt ben kan ik dit natuurlijk net zo goed ook meteen even meepikken.

Als ik Singapore heb gezien zit het avontuur erop en is het dan toch echt weer tijd om naar huis te vliegen.

Via deze site kunnen jullie mooi op de hoogte blijven van mijn reis. Ik zal proberen om zo regelmatig mogelijk verhalen erop te zetten. Het fotoalbum op deze site zal ik niet gaan gebruiken, maar ik zet wel een link in het gastenboek of tussen de verhalen, zodra ik nieuwe foto's op het internet heb gezet.

Natuurlijk is er zoals net genoemd ook een gastenboek aanwezig. Ik hoop dat jullie hier veelvuldig gebruik van gaan maken. Lijkt me leuk om ook iets van jullie te horen. Jullie kunnen jezelf trouwens ook aan de mailinglist toevoegen zodat jullie een mailtje ontvangen zodra er weer een nieuw verhaal op de site staat. 

Groeten Ruben

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer